Op vakantie met de hond

Uw huisdier mee op vakantie? Geen probleem bij d’ Oosteresch. U en uw hond zijn zelfs meer dan welkom en ook meerdere honden zijn toegestaan.

Wandelen met de hond op het Dwingelderveld

In het Nationale Park Dwingelderveld kan uw hond zich uitleven. In het Dwingelderveld geldt een aanlijnplicht voor honden. Er is een aantal grote losloopgebieden waar uw hond niet aangelijnd hoeft te zijn. Deze zijn te herkennen aan de bordjes met een afbeelding van een loslopende hond. Heerlijk samen genieten van het platteland en de frisse buitenlucht op het Dwingelderveld!

Soms lopen er schapen in het bos. Omdat loslopende honden en schapen niet samengaan, geldt binnen het raster de regel: honden aan de lijn.

losloopgebied_2-kopie

Met de hond naar het Drents-Friese Wold

Ookal raakt u moeilijk uitgewandeld op het Dwingelderveld: Ook in het Drents-Friese Wold zijn diverse routes voor honden en bazen die graag wandelen. Er zijn een paar hondenlosloopgebieden die bovendien op elkaar aansluiten zodat een lange wandeling mogelijk is.

Reserveer uw vakantie

Voor een onbezorgde vakantie voor u en uw hond in een van de  mooiste natuurgebieden van Drenthe overnacht u bij d’ Oosteresch in Lhee. Reserveer meteen uw vakantie.