Reviews

9 mei 2016

Wat een prachtig weer de afgelopen 5 dagen. Een prima onderkomen van waaruit we mooie fietstochten hebben gemaakt. Een huisje waar het ons aan niets ontbrak. Bedankt voor de gastvrijheid.

Rob en Marijke Schaftenaar, Alma en Wil van ’t Padje – Heerhugowaard

 

22 april 2016

Bedankt voor de gastvrijheid. Het was heerlijke, dieren om je heen doet een mens goed. De rit met paard en wagen was prachtig, bedankt. Een fijne plek om terug te komen in mooi Drenthe.

Tineke Rhijnsburger

 

21 april 2016

Een paradijs! Genoten van 4 dagen mooi Drenthe. Zeer gastvrij ontvangen een een prima onderkomen. een verrassingstochtje, een rit met paard en wagen door de bossen rondom ons stekkie, aangeboden door Ria. Genoten!

Al die beesten om ons heen, de paarden, geiten, kippen en 2 vriendjes Pucky en Loekie, ’t kon niet stuk. Iets om terug te komen!

Gertie van Kaathoven

 

13 september 2015

Bedankt voor het fijne weekend! We hebben het enorm nar onze zin gehad met de paarden hier. Prachtige omgeving en jullie zijn erg gastvrij. De bedden waren conforabel en het mooist was nog wel dat we vanaf het terras precies konden uitkijken op de wei waar onze paarden liepen. De paarden Lans, Töa, Wohan en Tirzah vonden het gras erg lekker!

Wietske, Andrea, Christien en Anouk

 

28 augustus 2015

Ons weekje vakantie ziter op! We hebben genoten van de prachtige omgeving. Schitterende fietstochten gemaakt en vooral van ons verblijf in het appartement genoten. We voelden ons thuis hier! De paardenrit wat ook heel bijzonder. Jullie hebben ons daarmee deze prachtige omgeving van een andere kant laten zien. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en gezelligheid. We hopen jullie volgend jaar weer te zien.

Harry en Thea

 

9 augustus 2015

We hebben een heerlijke week achter de rug: mooi weer, heerlijk gefietst, rust, ruimte, oogstfeest etc. etc. Maar bovenal: een ontzettende aardige gastvrouw en -heer!

Erik & Elles – Hoevelaken

 

2 augustus 2015

Het was deze 10 dagen mooie en grijs weer, maar het was de hele tijd gezellig! We hebben lekker gefietst in de omgevng en met de dieren geklooid. Ook hebben we lekker in Dwingeloo gegeten en leuke spelletjes gespeeld. De blauwe maan was ook erg bijzonder en een lakkere avondwandeling hoorde daarbij. Ik vin het fijn dat alles zo dichtbij is en de we een hele fijne omgeving om ons heen hadden. De dieren waren ook lief en meestal heel ‘knuffelig’ 🙂 De tocht met Dinke was heel fris en leuk! We hadden het kortom héél leuk hier en hier in de buurt. Ik hoop dat we nog eens terugkomen.

Gemma, Anton, Sanne en Evi – Voorburg

 

24 april 2015

Het was deze week erg grijs, de vele reeën bedoel ik. Voor 2 weken werk in Assen ons geliefd vakantiehuisje geboekt. Dat scheelt 300 km per dag rijden. Wel vreemd, geen vrouw, geen hond en overdag werken, anders dan de vakanties. Behalve elke avond het bos in en de heide op die ik hier al zo goed ken. 15 reeën gezien waaronder kalfjes. Het was fijn hier weer te vertoeven.

Mark Dokter (zonder Marianne) – Uithoorn