Reviews

9 mei 2017

Wat een prachtig weer de afgelopen 5 dagen. Een prima onderkomen van waaruit we mooie fietstochten hebben gemaakt. Een huisje waar het ons aan niets ontbrak. Bedankt voor de gastvrijheid.

Rob en Marijke Schaftenaar, Alma en Wil van ’t Padje – Heerhugowaard

 

22 april 2017

Bedankt voor de gastvrijheid. Het was heerlijke, dieren om je heen doet een mens goed. De rit met paard en wagen was prachtig, bedankt. Een fijne plek om terug te komen in mooi Drenthe.

Tineke Rhijnsburger

 

21 april 2017

Een paradijs! Genoten van 4 dagen mooi Drenthe. Zeer gastvrij ontvangen een een prima onderkomen. een verrassingstochtje, een rit met paard en wagen door de bossen rondom ons stekkie, aangeboden door Ria. Genoten!

Al die beesten om ons heen, de paarden, geiten, kippen en 2 vriendjes Pucky en Loekie, ’t kon niet stuk. Iets om terug te komen!

Gertie van Kaathoven

 

13 september 2017

Bedankt voor het fijne weekend! We hebben het enorm nar onze zin gehad met de paarden hier. Prachtige omgeving en jullie zijn erg gastvrij. De bedden waren conforabel en het mooist was nog wel dat we vanaf het terras precies konden uitkijken op de wei waar onze paarden liepen. De paarden Lans, Töa, Wohan en Tirzah vonden het gras erg lekker!

Wietske, Andrea, Christien en Anouk

 

28 augustus 2017

Ons weekje vakantie ziter op! We hebben genoten van de prachtige omgeving. Schitterende fietstochten gemaakt en vooral van ons verblijf in het appartement genoten. We voelden ons thuis hier! De paardenrit wat ook heel bijzonder. Jullie hebben ons daarmee deze prachtige omgeving van een andere kant laten zien. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en gezelligheid. We hopen jullie volgend jaar weer te zien.

Harry en Thea

 

9 augustus 2017

We hebben een heerlijke week achter de rug: mooi weer, heerlijk gefietst, rust, ruimte, oogstfeest etc. etc. Maar bovenal: een ontzettende aardige gastvrouw en -heer!

Erik & Elles – Hoevelaken

 

2 augustus 2017

Het was deze 10 dagen mooie en grijs weer, maar het was de hele tijd gezellig! We hebben lekker gefietst in de omgevng en met de dieren geklooid. Ook hebben we lekker in Dwingeloo gegeten en leuke spelletjes gespeeld. De blauwe maan was ook erg bijzonder en een lakkere avondwandeling hoorde daarbij. Ik vin het fijn dat alles zo dichtbij is en de we een hele fijne omgeving om ons heen hadden. De dieren waren ook lief en meestal heel ‘knuffelig’ 🙂 De tocht met Dinke was heel fris en leuk! We hadden het kortom héél leuk hier en hier in de buurt. Ik hoop dat we nog eens terugkomen.

Gemma, Anton, Sanne en Evi – Voorburg

 

24 april 2017

Het was deze week erg grijs, de vele reeën bedoel ik. Voor 2 weken werk in Assen ons geliefd vakantiehuisje geboekt. Dat scheelt 300 km per dag rijden. Wel vreemd, geen vrouw, geen hond en overdag werken, anders dan de vakanties. Behalve elke avond het bos in en de heide op die ik hier al zo goed ken. 15 reeën gezien waaronder kalfjes. Het was fijn hier weer te vertoeven.

Mark Dokter (zonder Marianne) – Uithoorn

29 juli 2016

Beste Henk en Ria,

Mijn zus en ik hebben het hier fijn gehad. Leuk huisje met een mooi uitzicht. Genoten van mooi Drenthe met de heerlijke geuren op twee fijne fietsen. We komen graag nog eens terug.

Hartelijke groet,

Jaqueline en Saskia van Schalen

26 augustus 2016

Beste Henk en Ria,

WE hebben een prachtig weekend gehad. In een heerlijk, leuk huisje. Prachtig weer, mooie omgeving, lekker vrij uitzicht. Lekker gefietst, de heide was mooi gewoon te veel om op te noemen. Wie weet komen we nog eens terug.

Hartelijke groeten,

Henk, Antoinette, Aly en Herman

16 september 2016

Beste Henk en Ria,

Hier een heerlijke week gehad, alleen het weer al. Je kan hier alle kanten uit, wandelen en fietsen. Een heerlijk appartement en jullie zijn vriendelijke en hartelijke mensen. We zijn nu weer heerlijk uitgerust. En dan nog het extraatje, ik mocht zelfs 2 x mee op de kar met het tweespan Friezen, wat heb daar van genoten. Dus tot ziens, veel groeten van

Reinier en Liesbeth

11 mei 2017

Dag Henk en Ria

Hartelijk dank voor alles. WE hebben erg genoten en hopen dat we bij gezondheid nog eens terug kunnen komen.

Hartelijke groeten,

Harry en Martha van der Laan

12 mei 2017

HHet weekend zit er op, we hebben er van genoten. Getroffen met het weer, Ria gaf ons goede informatie. Daardoor nog een mooie wandeling gemaakt. Het uitzicht is prachtig zo kijkend op de weilanden met de paarden. Hartelijke groeten en bedankt.

Klaas en Lies v.d. Steeg en Jan en Ria v.d. Beld

26 mei 2017

Dag Henk en Ria

Alles was goed deze week, het huisje met dubbel terras, de eigenaren, het ritje met paard en wagen, de prachtige omgeving. De pimpelmees in het huisje aan de boom. En als toetje vanmorgen he tv uitvliegen van 7 pimpelmeesjes, geweldig. Wij hebben enorm genoten hier. Heel hartelijk bedankt voor alles. Hartelijke groeten,

Esther en Stefan

1 juni 2017

Henk en Ria,

Deze midweek was een succes in dit goed verzorgde onderkomen. Het uitzicht, de omgeving, het prachtige pensioengeld, 3 mooie zonnige dagen. Fietsen, pannenkoek eten, tocht met paard en wagen. Veel dank hiervoor. Hartelijke groeten van

Wim en Coby de Vries uit Vianen

Ria en Henk

Voor mij was het thuiskomen, voor Els een hernieuwde kennismaking met Dwingeloo e.o. Dit vanuit een knus appartement, waar ook onze honden welkom waren. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Els en Thijs

6 mei 2018

Beste Ria en Henk,

Bedankt voor het delen van jullie fijne mooie boerderij en voor de extraatjes. De rit met Dikke en Pukkie, de gezellige praatjes en het gemak waarmee jullie ons ontvangen hebben, het huisje gezellig knus en pico bello op orde met alles er in. Helemaal top. Heb het goed en hopelijk tot nog eens!!

Hartelijk groeten,

Marije

11 mei 2018

Beste Ria en Henk

Bedankt voor het leuke verblijf hier in het huisje. We hebben ons uitstekend vermaakt met fietsen en wandelen in de prachtige omgeving. We hadden er natuurlijk fantastisch weer bij. Naast het fietsen en wandelen was het ook gezellig om op het terras te zitten, met de pony’s, katten, kippen en geiten om ons heen.

Groetjes Margje en Tim

P.s. Bedankt voor de leuke rit op de kar!!

28/9/2018

Hallo Ria en Henk

We hebben een heerlijke week gehad. Prachtig uitzicht en een heel mooi appartement. Met de paarden weg was een hele bijzondere ervaring. Veel goeds voor jullie en misschien tot ziens.

Warme groet,

Carlos en Ineke.

23 mei 2019

Beste Ria en Henk,

Helaas is onze week weer om. Wij hebben genoten van de mooie omgeving, het fraaie uitzicht vanuit ons huisje op de paarden.

Leuk was ook der per rijtuig door de omgeving. Het huisje was erg prettig en dat we nog 2 gasten konden hebben was erg fijn. Bedankt voor de gastvrijheid.

Wij en Coby Guyt

10 juli 2020

Alweer de laatste dag. Nog even inpakken en dan zit een weekje Drenthe er weer op. Ondanks de regen hebben wij ons prima vermaakt. Wat een fijne plek is dit, je stapt zo vanuit de deur het bos in. De kinderen hebben genoten van de hondjes, paarden en geiten. Wij vooral van de rust en de natuur. Een plek om zeker te onthouden en om terug te komen.

Fam. Visser Leeuwarden

11-09-2020

Henk en Ria,

Wij hebben het naar ons zin gehad. Een fijn huisje, alles gelijkvloers. Leuk met de geiten, paarden en de kippen kon ik af en toe even voeren. Elke ochtend de krant, wat een service. Onze laatste dag een rit gemaakt met de paarden, was echt heel leuk. Dank je wel daarvoor.

Groetjes Ben en Janny.